Wie zijn we?

Management Partnership International b.v. (MPI)

MPI (anno 1991) is opgericht om een onderneming te creëren die het verschil maakt tussen gewoon goed en uitstekend. Het belang van de service naar de opdrachtgever staat te allen tijde voorop. Onder alle omstandigheden wordt gestreefd naar het leveren van gedegen kwaliteit in de uitvoering en de ondersteuning bij (re)organisatie, communicatie en marketing met public relations in het verlengde daarvan.

Vandaag de dag bestaat MPI uit een mooie mix van gedegen ervaring en jong talent. Een hecht team van ervaren mensen, aangevuld met ambitieuze jonge medewerkers. Onze organisatie beschikt over een gebalanceerde combinatie van ervaren analisten, realistische denkers en creatieve ‘doeners’.


Ervaring MPI

In de jaren na de oprichting heeft MPI zich als een ware pionier gericht op het vinden en ontwikkelen van samenwerkingsmodellen voor organisaties, waarin de mens in de werkomgeving centraal staat. Deze aanpak is ontwikkeld op basis van ervaring, empirische toetsing en resultaatonderzoeken.

MPI is uniek in haar benaderingswijze. Kernwoorden zijn enerzijds tact, empathie en sensitiviteit. Anderzijds is dat assertiviteit, slagvaardigheid, initiëren en efficiënt realiseren.  MPI heeft zelf vele projecten geïnitieerd en voor veel bedrijven projecten uitgevoerd op het gebied van (re) organisatie, marketing, public relations en communicatie.

 

We hebben veranderingsprocessen in gang gezet, nieuwe samenwerkingsstructuren gecreëerd en start-ups begeleidt. Maar ook hebben we de marketing, public relations en communicatie van ondernemingen aangepast aan de eisen van deze tijd. De digitale ontwikkelingen worden hierbij uiteraard meegenomen. Alle gekende technieken als “trouble shooting”, “turn-around” management, persoonlijke begeleiding, training en “mediation” worden door ons benut.